Uusimmat

Microsoft: ”ei lisää Windows 7 -beetoja”

02.02.2009 22:34 Ville Suvanto

windows7Microsoftin seuraavaa Windows 7 -käyttöjärjestelmää on hehkutettu paljon ja esimerkiksi Muropaketin uutiskommenttien perusteella ensimmäinen yleiseen levitykseen julkaistu beetaversio on tehnyt positiivisen vaikutuksen kuluttajiin. Yleinen vaikutelma tuntuu olevan sama myös muualla ja Microsoft ei aio julkaista uusia beetaversioita, vaan hyppää suoraan Release Candidate -vaiheeseen.

Microsoftin kurssimuutokset käyvät ilmi Windows-kehitystiimin pääinsinöörin Steven Sinofskyn postauksesta virallisessa Windows 7 -blogissa. Toisaalta on syytä muistaa, että Microsoft vihjaili ainoastaan yhden beetajulkaisun julkaisuaikataulua jo Professional Developers Conference -tapahtumassa. Sinofsky painottaa blogitekstissään kuitenkin nyt, että ”Windows 7:n kehityksen seuraava merkkipaalu tulee olemaan Release Candidate -versio.”

Windows 7:n tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta Windows-osaston pääjohtajiin kuuluva Bill Veghte kertoi viime joulukuussa, että julkaisu tapahtunee joko ennen tai jälkeen vuoden 2009 joulukauden.

Windows 7 Blog, Our Next Engineering Milestone