UUSIMMAT

Microsoftilta uusi kumulatiivinen päivitys Windows 10 -käyttöjärjestelmälle

10.03.2016 16:01 | Petrus Laine | 6

Windows 10

Uutisoimme eilen TaskuMuron puolella Microsoftin kumulatiivisesta päivityksestä Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmälle. Microsoft on sen lisäksi julkaissut tietokoneille vastaavan Windows 10:n koontiversioon 10586.164 tai 10240.16725 päivittävän kumulatiivisen päivityksen.

Windows 10:n syyspäivityksen eli version 1511 kumulatiivinen päivitys nostaa käyttöjärjestelmän koontiversion 10586.164:ään. Microsoft listaa merkittävimmiksi muutoksiksi muun muassa parannetun tuen Bluetooth- ja puettaville laitteille, parannetun luotettavuuden ohjelmien asennuksessa, paremman suorituskyvyn horrostilassa ja päivitysten lataamiselle ja asentamiselle, korjauksen tietoturvaongelmaan PDF-tiedostojen kanssa Edge-selaimessa ja lukuisia muita tietoturvapäivityksiä.

Alkuperäisen Windows 10 -version kumulatiivinen päivitys päivittää koontiversioon 10240.16725. Sen merkittävimmiksi päivityksiksi muun muassa parannetun tuen ohjelmille, älykorttien käytölle kirjautumisessa ja kahden verkkokortin käytölle, parannettun luotettavuuden käyttöjärjestelmän sammuttamisessa, group policyjen hallinnoinnissa, virtuaalikoneissa ja ilmoituksissa, parannetun suorituskyvyn BitLockerissa, päivitysten asentamisessa ja ilmoituksissa, korjauksen tietoturvaongelmaan PDF-tiedostojen kanssa Edge-selaimessa ja lukuisia muita tietoturvapäivityksiä.

Tutustu täydellisiin listauksiin päivitysten sisällöistä Microsoftin Windows 10 Update History -sivuilla.

Keskustelu

Eikös "Hibernation" ole suomeksi Horrostila? Unitila kuulostaa enemmän Sleepiltä, joka taas on suomennettu Lepotilaksi…

WanhaPatu

Eikös "Hibernation" ole suomeksi Horrostila? Unitila kuulostaa enemmän Sleepiltä, joka taas on suomennettu Lepotilaksi…

Niin näyttää olevan, korjataan

Onkos tuo joku insider versio tms ? Oma kone on ainakin vielä "Versio 1511 (käyttöliittymän koontiversio 10856.104)

HarriS

Onkos tuo joku insider versio tms ? Oma kone on ainakin vielä "Versio 1511 (käyttöliittymän koontiversio 10856.104)

Ei ole. Insiderit menevät tällä haavaa koontiversiossa 14279. Päivitykset saattavat toki valua vähän eri tahtiin ihmisille.

Microsoft listaa merkittävimmiksi muutoksiksi muun muassa parannetun tuen Bluetooth- ja puettaville laitteille

On ollut tappelemista saada bluetooth tikku toimimaan W10 kunnolla siten, ettei pari sekuntia yhteyden muodostamisen jälkeen ääni katkeaisi (yhteys toimii mukamas, bluetooth-laitteita ei voi poistaa)
Ja jos laitetta yrittää poistaa eikä Win saa poistettua (ei virheilmoituksia, sanoo että "poistetaan laitetta") ja yrität tämän aikana sammuttaa tietokoneen niin tietokone ei sammu vaan jää jumiin sammutustilaan..

Miksi mun Education ei saa näitä päivityksiä? Edelleen ollaan buildissa 10240. :mad:

Muropaketin uusimmat