Uusimmat

MSI esitteli Clutch GM50 -pelihiiren sekä Vigor GK60 -pelinäppäimistön

02.11.2018 16:50 Muropaketin toimitus

Oikeakätisille muotoillusta Clutch GM50 -pelihiirestä löytyy optinen PMW3330-anturi. Mekaanisesta Vigor GK60 -pelinäppäimistöstä löytyy Cherry MX Red -kytkimet.

MSI laajentaa oheislaitevalikoimaansa uudella pelihiirellä ja pelinäppäimistöllä. Hiiri ja näppäimistö asettuvat ominaisuuksiensa puolesta MSI:n oheislaitteiden keskiluokkaan.

Clutch GM50 -pelihiiri on muotoiltu oikeakätisille. Päänäppäimissä käytetään Omronin mekaanisia kytkimiä, joille lupaillaan 20 miljoonan klikkauksen elinikää. Hiiren vasemmasta kyljestä löytyy kaksi peukalonäppäintä. Päältä löytyy rullan lisäksi sensorin tarkkuuden säätönäppäin. Koneistosta löytyvä Pixartin PMW3330-anturi yltää parhaillaan 7200 DPI:n tarkkuuteen.

Mekaanisen Vigor GK60 -pelinäppäimistön runko on alumiinia. Kytkimiksi ovat valikoituneet lineaariset Cherry MX Red -kytkimet. Poikkeuksellisesti näppäimistön taustavalaistus ei olekaan RGB-valmis, vaan led-valaistus on punainen. Näppäimistöön on esiasennettuna WASD-näppäinten paikalle erikoisnäppäinhatut, jotka poikkeaa muista niin väritykseltään kuin muotoilultaan.

Clutch GM50 -pelihiirien ja Vigor GK60 -pelinäppäimistöjen toimitukset alkavat marraskuun alussa. MSI ei vahvistanut tiedotteessaan tuotteiden hinnoittelua.