Uusimmat

MSI esitteli Modern MD272QX -sarjan näytöt ammattikäyttöön – onko palkinnon voittanut tuote ”taideteos”?

Kuva: @ MSI

30.11.2023 18:12 Markku Leppilampi

MSI markkinoi uutta Modern MD272QX -sarjaansa yritysnäyttöinä. Samalla MSI kokee tuotteen olevan taiteellisuuden ja teknologian täydellinen yhdistelmä.

Taiteellisuutta voi löytää siitä, että MD272QX-sarja on saanut arvostetun Red Dot Design Award -palkinnon. MD272QX-sarja tarjoaa virtaviivaista muotoilua ja kaksi vaihtoehtoista väriä. MSI kutsuu sarjaa taideteokseksi.

Mallistosta löytyy ainakin 27-tuumainen, 100 hertsin virkistystaajuuden WQHD (2560 x 1440) -IPS-näyttö. Näytössä on Adaptive Sync -tuki.

Tuote on DisplayHDR 400 -sertifioitu, ja se tarjoaa 400 nitin kirkkauden ja korkean väriavaruuden. MSI:n mukaan näyttö sopii niin luoville ammattilaisille, media-alan ammattilaisille kuin freelancereillekin.

Kuva: @ MSI

Lisäksi näyttö tarjoaa muun muassa hiiren ja näppäimistön käyttöä useiden laitteiden kanssa helpottavan KVM-ominaisuuden sekä silmiä säästävän EyesErgo-ominaisuuden. MSI kertoo lisäksi näytön lisäävän työtehokkuutta MSI Productivity Intelligence -sovelluksella.

Näytössä on vielä kaiuttimet, Kensington Lock -lukitus sekä Type-C (65 W), HDMI ja DisplayPort -liitännät.

Markku Leppilampi

"Olen useampiin medioihin työskentelevä, monista aihepiireistä kiinnostunut toimittaja. Eri verkkolehtiin tulee raapustettua juttuja muun muassa elokuvista, tekniikasta, tieteestä ja terveydestä. Muropakettiin olen naputellut vuodesta 2019 saakka tietotekniikan maailmaan liittyviä uutisia maustettuna mobiilijutuilla, ja teen myös laitetestejä. Pelisuosikkeihini kuuluvat ainakin Counter-Strike: Global Offensive, Battlefield-sarja, Civilizationit, Cities: Skylines ja Heartstone."

Muropaketin uusimmat