Uusimmat

MSI esitteli PRO DP10 13M -minitietokoneen – kompakti valinta ammattilaiselle

03.03.2023 07:55 Muropaketin toimitus

MSI julkisti PRO DP10 13M mini-PC:n. Kompakti 1,1 litran kotelo kätkee sisäänsä tehokkaita suoritinvaihtoehtoja.

Tuotteeseen on mahdollista valita 13. sukupolven Intel Core i7 -prosessori, jossa on 12 ydintä ja yhdysrakenteinen Iris Xe -näytönohjain. Lisäksi minitietokoneeseen on saatavilla enimmillään 64 gigatavua kaksikanavaista muistia.

Tarjolla on runsas valikoima liitäntöjä, joihin kuuluu ainakin DisplayPort, HDMI, D-Sub (VGA) ja Thunderbolt 4, joka tukee 8K-tarkkuutta. PRO DP10 tukee jopa neljää näyttöä samanaikaisesti.

Verkkoyhteyksinä löytyy 2,5 Gbps Ethernet LAN ja langaton vaihtoehto WiFi 6E. Fyysinen Kensington-lukkopaikka toimii varkauksien estäjänä.

Minitietokoneen ohessa on saatavilla MSI Cloud Center -toiminto, jonka avulla tietoja voi siirtää luvatusti turvallisesti PRO DP10:n ja matkapuhelimen välillä samalla verkkotunnuksella. Yhdellä napsautuksella MSI Cloud Center varmuuskopioi automaattisesti esimerkiksi kaikki valokuvat ja videot haluttuun tallennuspaikkaan.

Vielä viimeisenä, MSI Center -ohjelmisto auttaa käyttäjiä määrittämään laitteistoresurssit priorisoimaan järjestelmän kriittisimmät ohjelmistot.

Verkosta etsittyjen hintatietojen perusteella hinta voisi asettua 1000 euron tienoille. Hinta kuitenkin vaihtelee valittujen komponenttien perusteella.