Uusimmat

MSI:ltä luvassa ainakin neljä mallia GeForce GTX 1660 Ti -näytönohjaimesta

29.01.2019 14:05 Muropaketin toimitus

MSI:ltä on luvassa tuttu ja turvallinen kattaus GeForce GTX 1660 Ti -näytönohjaimia. Uusia näytönohjaimia ovat luvassa ainakin valmistajan Gaming Z, Armor, Ventus ja Gaming X -mallisarjoihin.

Huhujen mukaan GeForce GTX 1660 Ti -näytönohjaimet julkaistaan reilun kahden viikon kuluttua. Sopimusvalmistajat valmistautuvat tahoillaan julkaisuun ja nyt MSI:n tarjonnasta saatiin vihiä, kun Euraasian talouskomission sivuille listattiin neljä MSI:n tulevaa näytönohjainmallia. Kaikista malleista löytyy kuusi gigatavua muistia ja niiden mallit ovat GeForce GTX 1660 Ti Gaming Z, GeForce GTX 1660 Ti Armor OC, GeForce GTX 1660 Ti Ventus XS OC ja GeForce GTX 1660 Ti Gaming X.

Aiempien huhujen perusteella GeForce GTX 1660 Ti -näytönohjaimet hinnoitellaan 279 dollariin. Useimmiten Ventus- ja Armor -sarjan näytönohjaimet asettuvat edullisempaan kastiin. Tällä kertaa hieman hämäävästi kyseisten sarjojen näytönohjaimet olisivat tehdasylikellotettuja ja järeämmällä jäähdytysratkaisulla varustetut Gaming Z- ja Gaming X -näytönohjaimet noudattaisivat referenssikellotaajuuksia. Todennäköisesti mallisto kuitenkin vielä täydentyy viimeistään julkaisun myötä.