Uusimmat

Netgearilta Orbi 860 -tuotesarja – Käyttöön jopa 10 gigabitin nopeus

08.12.2022 16:32 Muropaketin toimitus

Netgearin Orbi 860 -sarja tarjoaa modernin vaihtoehdon kodin langattoman netin luomiseen. Se mahdollistaa parhaimmillaan jopa kymmenen 10 gigabitin nopeuden WiFi 6 -verkossa.

Uusi Orbi 860 -sarja perustuu Orbi 850 -mallistoon. Se tarjoaa 10 Gigabit Ethernet -liitännän useiden gigabittien internetyhteyksiä varten, uudistetun ja WiFi-suorituskykyä parantavan antennijärjestelmän sekä yhden vuoden pituisen Netgear Armor -tietoturvatilauksen. Orbi 850 -sarjaan verrattuna uutuus nostaa internetyhteyden nopeuden yhdestä gigabitistä kymmeneen gigabittiin niin kaapelilla kuin langattomasti, ja parantaa verkon kuuluvuutta uudella antennijärjestelmällään.

Uuden, kolme laitetta sisältävän Orbi RBK863 -setin mahdollistama mesh-Wi-Fi-järjestelmä kattaa jopa 540 neliömetrin alueen kuuden gigabitin WiFi-nopeudella ja tukee enimmillään sataa samanaikaisesti käytössä olevaa laitetta. Verkkoon voi helposti yhdistää lisää Orbi RBS860 -satelliitteja tätäkin suuremman alueen kattamiseksi. Lisäsatelliitit voivat laajentaa WiFi-verkon kantamaa jopa 180 neliömetrillä laitetta kohden. Kussakin reitittimessä ja satelliitissa on neljä gigabitin Ethernet-porttia.

Orbi 860 -sarjan mukana tulee yhden vuoden pituinen Netgear Armor -tilaus, jonka luvataan suojaavan kaikkia verkkoon liitettyjä laitteita uhkilta niin kotona kuin tien päälläkin. Se valvoo sekä saapuvaa että lähtevää verkkoliikennettä ja suojaa tietokoneita, valvontakameroita, itkuhälyttimiä ja muita IoT-laitteita.

Orbi 860 -sarjan mesh-järjestelmä ja satelliitit ovat saatavilla sekä mustana että valkoisena. Valmistajan tiedotteen mukaan Orbi RBR860S -reititin tulee saataville ensi kuussa. Hinnat ovat seuraavat: RBK863S reitittimen ja kaksi satelliittia sisältävä yhdistelmä 1300 euroa, RBS860-satelliitti 500 euroa ja RBR860S -reititin 500 euroa sekin.