Uusimmat

NVIDIA on aloittanut uuden sukupolven valmistelut näytönohjainvalmistajien kanssa – Uusia tuotteita voi odottaa markkinoille elo-syyskuussa

14.06.2018 10:55 Muropaketin toimitus

NVIDIAn kerrotaan aloittaneen valmistelut näytönohjainvalmistajien kanssa uuden näytönohjainsukupolven julkaisemiseksi. Valmisteluprosessi kestää testauksineen ja hyväksymisineen noin kolme kuukautta. Tämä tarkoittaisi custom-mallien julkaisua elo-syyskuussa.

Jensen Huang hieroi suolaa monien haavoihin Computex-messujen yhteydessä pitämässään lehdistötilaisuudessa. Tuolloin hän ilmoitti, ettei uusia näytönohjaimia ole tulossa lähiaikoina.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että valmistelut uuden näytönohjainsukupolven julkaisemiseksi ovat jo käynnissä. Saksan Tom’s Hardwaren mukaan NVIDIA olisi aloittanut valmistelut näytönohjainvalmistajien kanssa. Prosessi kestää kaikkine testauksineen ja hyväksyntöineen arviolta kolme kuukautta. Täten uusi sukupolvi olisi rantautumassa markkinoille elo-syyskuun aikana. Referenssimallit, eli Founders Edition -mallit, saatetaan hyvinkin julkaista jo heinäkuun aikana.