Uusimmat

Pelaaja muokkasi vessastaan pelipyhätön – tietokone sijoitettuna wc-säiliöön

06.08.2022 20:50 Muropaketin toimitus

Joskus pelisessiot saattavat nousta niin kiihkeisiin sfääreihin, ettei aikaa ole edes vessassa käymiseen. Aikuisten vaippojen hankkimisen sijaan eräs pelaaja päätti muuntaa vessansa varsinaiseksi pelipyhätöksi.

YouTube-käyttäjä Basically Homeless halusi rakentaa peliluolansa, jotta hän voi ”vain istuskella siellä ja käyttää vessaa pelaamisen aikana”.

Hän aloitti kadehdittavan projektinsa leikkaamalla jättimäisen reiän posliiniseen wc-säiliöön ikkunaa varten. Täytyyhän modernissa pelitietokoneessa olla tietysti sivuikkuna, josta voi ihastella uusinta kokoonpanoaan RGB-valaistuksineen.

Säiliön hän jakoi kahteen kahteen osaan. Toisessa sijaitsee PC-komponentit ja toisessa varsinaiset wc-komponentit ja vesi. Säiliön kanteen hän lisäsi tuulettimen ilmankierron varmistamiseksi.

Pelipyhätön tietokone koostuu Intel Core i7-12700 -suorittimesta, joka on asennettu MSI Z690I Unify mini-ITX -emolevyyn. Lisäksi kokoonpanosta löytyy 64 gigatavua G.Skill Trident Z5 RAM -muistia ja Asus Nvidia GeForce RTX 3060 -näytönohjain. Rakennusprojektin sponsori Micro Center tarjosi Basically Homelessille vielä 240 hertsin MSI Optix -näytön.

Projekti ei ihan ensi kokeilulla toiminut niin kuin piti, sillä wc-säiliö vuoti vettä pc-komponenttien sekaan. Pienellä säädöllä ja tiivistämisellä hän sai kuitenkin homman luistamaan. Alla video projektista.