Uusimmat

Phanteksilta PowerCombo-adapteri kahden virtalähteen kytkemiseksi yhteen kokoonpanoon

15.04.2016 13:05 Juha Kokkonen

phanteks-power-combo-150416

Phanteks on liittänyt lisätarvikevalikoimaansa uuden Power Combo -adapterin, jonka avulla käyttäjä voi käyttää kahta virtalähdettä yhdessä kokoonpanossa. Phanteksin mukaan ratkaisulla voidaan saada enemmän tehoa edullisempaan hintaan sekä käyttää virtalähteitä rasituksessa paremmalla hyötysuhteella.

Power Combo on musta 165 x 32 x 100 mm kokoinen muoviboksi, jonka päälle on sijoitettu sisääntuloliitännät (ATX ja 8-pin 12 V) kahdelle virtalähteelle sekä ulostuloliitännät emolevylle. Jatkokaapelit eivät sisälly Power Combon hintaan, vaan käyttäjän on hankittava ne tarvittaessa erikseen. Phanteksin omassa kotelovalikoimassa Enthoo Primo -malli tarjoaa paikat kahdelle ATX-virtalähteelle.

Power Combon sisäänrakennettu elektroniikka osaa käynnistää molemmat virtalähteet samanaikaisesti, mutta estää kokoonpanon sammumisen toisen virtalähteen pettäessä. Laite osaa myös jakaa kuormitusta tasaisesti kahden virtalähteen välillä sekä rajoittaa käynnistysvirran määrää. Adapterin läpi voi kiertää jopa 910 watin teho 12 voltin linjoissa sekä 1170 watin kokonaisteho (nämä siis pelkästään emolevylle).

Power Combo tulee myyntiin kuluvan kuun aikana ja sen suositushinta on 39,90 euroa. Lisätietoja tuotteesta löytyy valmistajan sivuilta.