Uusimmat

Polk Audio julkaisi uudet soundbar-mallinsa: MagniFi MAX AX ja MagniFi MAX AX SR – Mukana tuki Dolby Atmos- ja DTS:X-äänille

06.09.2022 11:10 Muropaketin toimitus

Polk Audio on julkaissut kaksi uutta, lippulaivaluokkaan sijoittuvaa soundbar-kaiutinta. Sekä MagniFi Max AX että MagniFi Max AX SR ovat kumpikin kohtuullisen kompaktin kokoisia malleja, mutta niihin on silti saatu parhaimmillaan mahdutettua 11 kaiuttimen kokonaisuus.

Uudet mallit tukevat siis myös Dolby Atmos- ja DTS:X-tilaääniä. Niiden 11 kaiuttimen kokonaisuuteen kuuluu myös ylöspäin ääntä suuntaavat kaiuttimet. Subwoorer on halkaisijaltaan kymmenen tuumaa ja se kytkeytyy järjestelmään langattomasti.

Soundbarit kykenevät myös toistamaan striimatun musiikin niin sekä Chromecast, AirPlay 2, Spotify että Bluetooth -yhteyksillä. Soundbar toimii myös eri laitteiden hubina, sillä käytettävissä on kolme HDMI-sisäänmenoa ja yksi HDMI-ulostulo eARC-tuella.

Polk MagniFi MAX AX -malli edustaa uutuuskaksikosta 5.1.2-kaiutinjärjestelyä, ja sen suositushinta on 799 euroa ja myyntiin se tulee lokakuussa. Soundbarin ulkomitat ovat 118 × 1143 × 72 millimetriä.

Polk MagniFi MAX AX SR tuo puolestaan mukanaan erilliset takakaiuttimet, joten se on 7.1.2-kanavainen ratkaisu. Tämän mallin suositushinta on 899 euroa, ja myös tämä malli tulee myyntiin lokakuussa. Kummankin version vakiovarustukseen kuuluun kymmenen tuuman subwoofer, jonka ulkomitat ovat 407 × 302 × 399 millimetriä.