Uusimmat

Razer avasi ennakkotilaukset toisen sukupolven OSVR-virtuaalilaseille

25.07.2016 15:45 Petrus Laine

Razer OSVR HDK 2 -virtuaalilasit

Razer on yksi avoimeen lähdekoodin pohjaavan OSVR-virtuaalilasiprojektin tukijoista. Nyt yhtiö on tuonut ennakkotilattavaksi toisen sukupolven OSVR HDK 2 -virtuaalilasit.

Razerin OSVR HDK 2 -virtuaalilasit sisällyttävät itseensä monia uudistuksia verrattuna alkuperäisiin HDK-virtuaalilaseihin. Kumpikin silmä saa eteensä 1080×1200-resoluutioisen osuuden näytöstä, joka tukee low persistence -ominaisuutta ja toimii 90 hertsin virkistystaajuudella. Virtuaalilasien etulevyyn on integroitu moduuli, joka yhdessä 100 hertsin virkistystaajuudella toimivan infrapunakameran kanssa tarjoaa käyttäjälle tarkan sijainnin- ja asennonseurannan. Mukana on myös IQE- eli Image Quality Enhancement -yksikkö, jonka luvataan vähentävän screendoor-efektiä, sekä emolevy uudelleenohjelmoitavilla kiihdytysanturilla, gyroskoopilla ja kompassilla.

Razre OSVR HDK 2:n ennakkotilaushinta on 499,99 euroa suoraan Razerin verkkokaupasta. Jos paketin tilaa 28. heinäkuuta mennessä, saa kaupanpäällisiksi Descent: Underground- ja Radial G: Racing Revolved -VR-pelit. OSVR HDK 2 -virtuaalilasien toimitukset aloitetaan 12. elokuuta.