Uusimmat

Razer julkaisi DeathAdder V2- ja Basilisk V2 -pelihiiret

15.01.2020 10:33 Muropaketin toimitus

Molemmat hiiret ovat päivitettyjä versioita alkuperäisestä. Hiiret saivat päivityksen anturiin, mutta myös päänäppäimien mekaaniset kytkimet päivitettiin.

Razer jätti CES-messujen jälkeisellekin ajalle julkaistavaa, koska se paljasti tänään uudet DeathAdder V2- ja Basilisk V2 -pelihiiret. Kuten nimet antavat ymmärtää, uudet mallit ovat päivitettyjä versioita edeltäjistään. Esimerkiksi muotoilussa ei ole lähdetty tekemään suuria muutoksia.

DeathAdder V2 -pelihiiren konepellin alta löytyvät päivitykset ovat uusi anturi ja päänäppäinten kytkimien vaihto Razerin omaa tuotantoa oleviin kytkimiin. Anturina toimii Focus+ -anturi, joka yltää parhaillaan 20000 DPI:n tarkkuuteen. Uusien optisten kytkinten käyttöiäksi lupaillaan 70 miljoonaa klikkausta.

Ohjelmoitavien näppäinten määrä on kasvatettu kahdeksaan. Päivityksessä hiiren painosta on hävinnyt osa, sillä V2-mallin paino on 82 grammaa, kun edeltäjän paino on 105 grammaa.

Basilisk V2 -hiirelle tehtiin vastaavat päivitykset. Anturi on uudessa mallissa Focus+. Päänäppäimiin vaihdettiin Razerin omat optiset kytkimet. Selkein ero DeathAdder-malliin ohjelmoitavien näppäinten määrä, joka on Basilisk-mallissa 11. Lisäksi Basilisk-mallit ovat muotoiltu selkeämmin oikeakätisille.

Julkaistujen pelihiirten toimitukset ovat alkaneet. Razerin suositushinta DeathAdder V2 -hiirelle on 79,99 euroa. Basilisk V2 -hiiren suositushinnaksi on asetettu 89,99 euroa.

Muropaketin uusimmat