Uusimmat

Ronaldinhosta Lenovon brändilähettiläs

03.05.2006 00:00 Muropaketin toimitus

Tietokonevalmistaja Lenovo on aloittanut yhteistyön FC Barcelona -jalkapallojoukkueen kanssa. Joukkueen tähtipelaaja Ronaldinho Gaúcho on nimetty Lenovon brändilähettilääksi. Ronaldinho tulee olemaan näkyvässä osassa Lenovon maailmanlaajuisissa markkinointikampanjoissa, jotka liittyvät muun muassa Lenovon kannettaviin ja pöytätietokoneisiin.

”Ronaldinho kuvastaa mainiosti omia arvojamme eli maailmanluokan osaamista, yhteistyöhön sitoutumista ja jatkuvaa itsensä kehittämistä. Uskon yhteistyömme vahvistavan Lenovo-brändin kansainvälistä tunnettuutta ja luotettavuutta”, sanoo Lenovon EMEA-alueen liiketoiminnasta vastaava johtaja Milko van Duijl.

”Valinta Lenovon brändilähettilääksi on suuri kunnia. Yhtiön teknologia ja tuotteet ovat olleet suureksi avuksi, kun olen pitänyt yhteyttä perheeseeni ja ystäviini, seuratessani joukkueeni tuloksia sekä suunnitellessani harjoitusohjelmaani”, Ronaldinho kertoo.

Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on nimennyt Ronaldinhon maailman parhaaksi pelaajaksi kahtena vuonna peräkkäin. Hänellä on suuri rooli sekä UEFA Champions League -turnauksen tämänvuotiseen loppuotteluun edenneessä Barcelonan seurajoukkueessa että Brasilian maajoukkueessa, joka osallistuu kesäkuussa pelattaviin jalkapallon MM-kisoihin. Ronaldinho syrjäytti hiljattain David Beckhamin parhaiten ansaitevana jalkapalloilijana. Tähden tämän vuoden ansiot tulevat olemaan 23 miljoonaa euroa, joista 8,5 miljoonaa tulevat FC Barcelonan maksamasta palkasta ja loput noin 14 miljoonaa mainostuloista. Beckhamin vuosiansiot jäävät ”vain” 18 miljoonaan euroon.

Lenovo, Lehdistötiedote