Uusimmat

Samsung julkaisi uudet kannettavat – Galaxy Book4 -mallit tuovat mukanaan uudet suorittimet, näytöt ja lisää tietoturvaa

Kuva: @ Samsung

18.12.2023 10:16 Muropaketin toimitus

Samsung julkisti viime viikolla uusimman tietokonemallistonsa, johon kuuluvat Galaxy Book4 Ultra, Book4 Pro ja Book4 Pro 360 -kannettavat. Uuden malliston kerrotaan olevan varusteltu uudella prosessorilla, entistä eloisammalla ja vuorovaikutteisemmalla näytöllä sekä vahvalla turvajärjestelmällä.

Galaxy Book4 -sarjassa käytetään mallista riippuen uusia Intel Core Ultra 5/7/9 prosessoreita, ja parhaimmillaan grafiikkaa voi olla kiihdyttämässä Nvidia GeForce RTX 4070 -näytönohjain. Esimerkiksi Galaxy Book4 Ultrassa on samalla uusittu jäähdytysjärjestelmä, jossa on nyt aiempaa 11 prosenttia laajempi höyrykammio ja kaksoistuuletin.

Galaxy Book4 -sarjan on saanyt päivitetyt Dynamic AMOLED 2X -näytöt. Niissä käytetään Vision Booster -toimintoa, jossa hyödynnetään automaattisesti älykästä ulkoilma-algoritmia parantaakseen näkyvyyttä ja värin toistoa kirkkaissa olosuhteissa. Kannettavien ominaisuuksiin kuuluvat myös esimerkiksi Dolby Atmos -toistoon kykenevät AKG Quad -kaiuttimet ja kaksoismikrofonit kaksisuuntaisella äänenvaimennuksella. Käytössä on myös suuri kosketuslevy.

Samsung tuo nyt myös matkapuhelimistaan tutun tietoturva-alusta Samsung Knoxin ensimmäistä kertaa Galaxy Book -sarjaan parantaen tietoturvaa sirutasolta asti. Kaikissa kolmessa mallissa on uusi erillinen Samsung Knox -turvapiiri, joka suojelee kriittisiä järjestelmätietoja erikseen, täydentäen olemassa olevia turvatoimia yhdessä Intelin ja Microsoftin kanssa.

Galaxy Book4 -sarja tulee progressiivisesti saataville valituilla markkinoilla, alkaen Koreasta tammikuussa 2024. Hinnat ja saatavuus Suomessa ilmoitetaan vuoden 2024 alkupuolella. Eri mallien tarkemmat tekniset tekniset tiedot alla.

Kuva: @ Samsung

Kuva: @ Samsung

Kuva: @ Samsung