Uusimmat

Samsung täydensi Odyssey 2021 -pelinäyttövalikoimaansa kolmella uudella Odyssey-mallilla: G3, G5 ja G7

24.06.2021 18:57 Muropaketin toimitus

Samsungin uudet Odyssey 2021 -pelinäytöt ovat kaikki tasaisia malleja ja tulevat aiemmin nähtyjen kaarevien mallien rinnalla. Uudet mallit tulevat 24 – 28 tuuman kokoluokkiin.

Uusista malleista Odyssey G7 (Mallimerkintä: G70A, pääkuvassa) on kooltaan 28 tuumaa. Tässä mallissa käytetään UHD -paneelia, jonka katselukulma on 178 astetta. Näyttö on myös HDR400 -luokiteltu. Päivitysnopeus yltää 144 hertsiin ja vasteaika yhteen millisekuntiin. Näyttö on myös Nvidia G-Sync ja AMD FreeSync Premium Pro -yhteensopiva. G7-mallista löytyy lisäksi HDMI 2.1 -yhteensopiva liitäntä.

Tuumaa pienempi malli on Odyssey G5 (Malli: G50A). Tässä 27-tuumaisessa näytössä käytetään QHD-tarkkuuden paneelia, jonka virkistystaajuus on 165 hertsiä. Tämä malli yltää myös yhden millisekunnin vasteaikaan. Näyttö toistaa myös HDR10-laajasävyt ja on sekä G-Sync että AMD FreeSync Premium -yhteensopiva.

Odyssey G3 -mallista tulee kaksi eri kokoa: 24 ja 27 tuumaa. Näiden näyttöjen Full HD -tarkkuuden paneeli yltää 144 hertsin virkistystaajuuteen ja yhden millisekunnin vasteaikaan. Tarjolla on AMD FreeSync Premium -yhteensopivuus.

”Pelaaminen tuo ihmisiä ympäri maailmaa yhteen jaettujen kokemusten kautta. Laajennettu Odyssey-näyttövalikoima, jossa on nyt entistä enemmän vaihtoehtoja ja uusia ominaisuuksia, parantaa yhä useamman pelaajan pelikokemusta taitotasosta riippumatta”, kertoo Ossi Luoma, Samsung Suomen IT-tuotteiden myyntipäällikkö.

Hinnat ja tarkat myyntitulopäivät selviävät myöhemmin.

Muropaketin uusimmat