Uusimmat

Samsungin oman suoratoistopalvelun tarjonta kasvanut vauhdilla

Kuva: @ Samsung (kuvakaappaus)

04.12.2023 10:38 Muropaketin toimitus

Samsung lanseerasi Suomessa keväällä 2021 oman Samsung TV Plus -suoratoistopalvelun. Palvelu on siitä lähtien ollut saatavilla Samsungin älytelevisioissa ilmaiseksi.

Suomessa Samsung TV Plus -palvelun valikoima on sittemmin laajentunut huomattavasti. Tällä hetkellä tarjolla on jo yli 80 kanavaa, sillä valmistaja kertoo marraskuussa julkaistun Suomessa palveluun sen 85. kanava.

Samsung TV Plus on niin sanottu FAST-palvelu, joka tarkoittaa ilmaista, mainoksilla tuettua televisiota, joka toistetaan lineaarisessa muodossa samalla tavalla kuin perinteinen antenni-, kaapeli- tai satelliittitelevisio. Suomen valikoima on kasvanut vuoden 2023 aikana 60 kanavalla, joiden joukosta löytyy esimerkiksi FIFA+, Viasat Nature ja Viasat History.

Uutisosiosta puolestaan löytyy äskettäin lisättyä NBC News NOW tai jo aiemmin käytössä olleet Reuters tai CNN Fast. Animaatiovalikoima on myös saanut lisäyksen Yu-Gi-Oh! -sarjasta. Paikallista sisältöä löytyy esimerkiksi Viasat Exploresta ja Youlook Nordicsista, jotka tarjoavat kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja sekä pohjoismaista sisältöä.

Samsung TV Plus on esiasennettu sitä tukeviin Samsung-älytelevisioihin, eikä käyttäjän tarvitse tehdä erillistä tilausta tai käyttää lisälaitteita. Samsung TV Plus on saatavilla kaikissa Samsungin älytelevisioissa vuoden 2017 malleista alkaen.

Lisää tietoa Suomessa saatavilla olevasta kanavavalikoimasta löytyy täältä.