Uusimmat

Sony julkisti uuden HT-S2000 -soundbarin – Tilaääniä 3.1-kanavan voimalla

26.05.2023 09:45 Muropaketin toimitus

Sony HT-S2000- soundbar-kaiutin on 3.1-kanavainen, ja se tukee sekä Dolby Atmos- että DTS:X -tilaääniä.

Sony HT-S2000 sisältää erillisen keskikaiuttimen dialogiäänelle ja siinä on sisäänrakennettu kaksoissubwoofer. Elokuvamaista surround-ääntä tavoitellaan Vertical Surround Engine ja S-Force PRO Front Surroundin -tekniikoiden avulla. Näistä Vertical surround engine -tekniikka sijoittaa äänen kuuntelijan yläpuolelle ja S-Force Pro luo ääntä sivuille. Äänimaailmaa voi täydentää lisävarusteena saatavalla langattomalla subwooferilla (SA-SW5 / SA-SW3) tai langattomilla takakaiuttimilla (SA-RS3S).

Äskettäin kehitetyn ylösmiksaustekniikan ansiosta soundbar tarjoaa kolmiulotteisen surround-kokemuksen myös stereosisältöä toistettaessa. Sonyn tekniikka analysoi ääniraidan reaaliajassa, erottaa äänen yksittäisiin osiinsa (puheäänet, äänitehosteet ja musiikkisoittimet), ja toistaa äänen tavalla, jonka kerrotaan ympäröivän kuuntelijan.

Soundbarin käyttöönotto ja hallinta onnistuu Sony | Home Entertainment Connect app -sovelluksen avulla. Se opastaa alkuasetuksissa, auttaa vianmäärityksessä ja sillä voi hallita äänenvoimakkuutta, äänitila-asetuksia ja muita toimintoja älypuhelimen kautta.

Sony HT-S2000 -soundbarin suositushinta on valmistajan tiedotteen mukaan noin 550 euroa, ja sen myynti alkaa kesäkuussa 2023.