Uusimmat

SteelSeries julkaisi CS:GO Howl Edition -versiot Rival 310 -pelihiirestä ja QcK+-hiirimatosta

23.09.2018 19:45 Muropaketin toimitus

Uuden hiiri-  ja hiirimattoversion inspiraationa toimii CS:GO -pelissä esiintyvä Howl-aseskini. Muutoin niin hiiri kuin hiirimattokin pysyvät ominaisuuksiltaan entisellään.

SteelSeries jatkaa peliteemaisten tuotepäivitysten tiellä. Tuorein on CS:GO Howl Edition -päivitys Rival 310 -pelihiirelle sekä QcK+-hiirimatolle. Aktiivisimmat CS:GO -pelaajat tunnistanevat teeman pelissä olevan M4A4-rynnäkkökiväärin aseskiniksi.

Hiiressä ja hiirimatossa nähtävät muutokset ovat kosmeettisia, joten ominaisuuspäivityksiä ei ole luvassa. Rival 310 CS:GO Howl Edition -pelihiiri on ulkonäköpäivityksen saanut versio Rival 310 -pelihiirestä. Oikeakätisille muotoiltu pelihiiri julkaistiin alun perin vuoden 2017 elokuussa.

Kangaspintainen QcK+ Limited CS:GO Howl Edition -hiirimatto saa kaksikosta näyttävämmän päivityksen. Siinä Howl-aseskini koristaa koko hiirimattoa.

Uusien CS:GO Howl Edition -teemalla varustettujen pelihiirien ja hiirimattojen toimitukset ovat alkaneet. QcK+ Limited CS:GO Howl Edition -hiirimaton hinta valmistajan verkkokaupassa on 35 euroa. Rival 310 CS:GO Howl Edition -pelihiiren hinta samaisessa verkkokaupassa on 80 euroa.