Uusimmat

Suomessa järjestetään huippuylikellotustapahtuma viikonloppuna

02.07.2009 17:19 Sampsa Kurri

Tulevana viikonloppuna Suomessa järjestetään Petri Korhosen isännöimä SF3D OC Gathering Vol. 1 -ylikellotustapahtuma, johon osallistuvat macci, Sampsa ja SF3D Suomesta, elmor Ruotsista, Dedal, Neoforce, Pofigist ja Donny Venäjältä, massman Belgiasta sekä Giorgioprimo Italiasta. Tapahtuman pääsponsori on AMD ja järjestelyistä on vastannut Sami ”macci” Mäkinen.

Tapahtuma pyörähtää käyntiin perjantaina, kun ulkomaalaisille vieraille esitellään Suomen kesän antimia järven rannalla saunomalla ja virvoitusjuomia nauttimalla. Lauantaina vuorossa on koko päivän kestävät ylikellotussessiot ja niitä varten on varattu Pirkkahallin kattoterassi ja saunatilat, johon on järjestetty 450 litraa nestemäistä heliumia sekä riittävästi nestemäistä typpeä.

Ohjelmassa on muun muassa AMD:n uusien Phenom II 42 TWKR Black Edition -prosessoreiden testausta äärirajoille ja toivottavasti saavutamme myös maagisen seitsemän gigahertsin kellotaajuuden. Phenom II X4 -prosessoreita ja ATI Radeon HD 4890 -näytönohjaimia on varattu osallistujien käyttöön tarpeeksi, joten luvassa saattaa olla pienimuotoista kisailua ja varmasti mielenkiintoisia tuloksia eri testiohjelmissa. Tapahtuman etenemistä ja tuloksia voi seurata Sami Mäkisen Twitter-tilin kautta ja Muropaketti julkaisee tapahtumasta yhteenvetona erillisen artikkelin myöhemmin heinäkuussa.

XtremeSystems, SF3D OC Gathering Vol. 1 -Powered by AMD