Uusimmat

Tehokas Cryorig C7 G -prosessicooleri täydentää matalaprofiilisten mallien tarjontaa

30.09.2019 10:44 Muropaketin toimitus

Cryorig on jo aiemmin tarjonnut useampia matalaprofiilisia prosessorijäähdyttimiä. Uutuusmalli C7 G -malli on edelleen pienikokoinen, mutta sen TDP-arvo on kasvanut 125 wattiin.

Cryorig on täydentänyt matalaprofiilisten prosessorijäähdyttimien mallistoaan jälleen yhdellä mallilla. Viimeisen Cryorig C7 G -malli soveltuu erityisesti pienikokoisiin kokoonpanoihin. Vain 47 millimetriä korkea ja 97 millimetriä leveä cooleri onkin saavuttanut peräti 125 watin TDP-arvon. Mallinimessä G-lisämääre viittaa jäähdytyssiilin grafeenipinnoitteeseen, jolla pyritään saavuttamaan esimerkiksi pelkkää alumiinia parempi lämmönjohtavuus.

Tuulettimena on 97-millimetrinen PWM-ohjattu malli, joka toimii 600 – 2500 RPM:n pyörimisnopeudella. Melutasoksi ilmoitetaan enintään 30 desibeliä. Ilmanvirtauksen määräksi kerrotaan parhaimmillaan 40,5 CFM. Yhteensopivuus luvataan kaikille AMD:n ja Intelin nykyprosessorikannoille kuten AM4 ja LGA1155.

Cryorig C7 G -prosessorijäähdytin on jo myynnissä Japanissa noin 85 euron verottamaan hintaan, ja sen odotetaan saapuvan muillekin markkina-alueilla lähitulevaisuudessa.