Uusimmat

Thermaltakelta kosketuksen tunnistavalla välilyöntipainikkeella varustettu mekaaninen näppäimistö

22.03.2016 16:22 Juha Kokkonen

ttesports-poseidon-z-touch-1-220316

Thermaltake on julkaissut Tt eSports -pelituotemallistoonsa uuden Poseidon Z Touch -näppäimistön, joka on varustettu poikkeuksellisella välilyöntipainikkeella. SmartBariksi nimettyyn näppäimeen on nimittäin integroitu kapasitiiviset kosketussensorit, jotka mahdollistavat kosketusten ja pyyhkäisyeleiden tunnistamisen näppäimen pinnasta. Kosketuspinta jakautuu viiteen alueeseen, joista kuhunkin voi määrittää omia toimintojaan. Käyttöjärjestelmässä ja ohjelmissa sillä voi mm. selata ja zoomata, kun taasen pelatessa SmartBarin kosketusalueisiin voi liittää makrotoimintoja.

Poseidon Z Touchin perusrakenne on tuttu muista Poseidon-sarjan malleista ja kyseessä on siis tavallinen täyden koon mekaaninen näppäimistö. Näppäinkytkiminä käytetään Tt eSportsin omia ”sertifioituja” mekaanisia kytkimiä, jotka vastaavat tuntumaltaan sinisiä Cherry MX:iä. Säädettävä taustavalaistus on väriltään sininen ja näppäimistö tukee NKRO:ta, eli kaikkien näppäinten painalluksen samanaikaista tunnistamista.

Poseidon Z Touchin suositushinta on 109,99 dollaria ja valmistaja lupaa sille viiden vuoden takuun. Saatavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Lisää uutuudesta voi lukea valmistajan tuotesivuilta.