Uusimmat

Turtle Beach julkaisi uusia tuotetta – pelikuulokkeita, näppäimistöä ja hiirtä saadaan odottaa myyntiin vielä muutama viikko

Kuva: Turtle Beach

19.04.2024 18:06 Muropaketin toimitus

Turtle Beachin uutuusmalleista Atlas Air on langaton avoin PC-pelikuuloke, joka tukee 24-bittistä äänentoistoa. Vulcan II TKL Pro -näppäimistöstä on magneettiset kytkimet ja langaton Burst II Air -hiiri on puolestaan ultrakevyeen luokkaan kuuluva malli.

Turtle Beach on julkistanut uudistetun version myydyimmästä Stealth 600 -langattomasta monialustakuulokesarjasta. Se on nyt ehtinyt jo kolmanteen sukupolveensa. Uusin Stealth 600 tarjoaa matalan viiveen 2,4 gigahertsin langattoman yhteyden ja Bluetooth-yhteyden, ja siinä käytetään 50 millimetrin Nanoclear-elementtejä. Kuulokkeet yltävät jopa 80 tunnin akunkestoon ja niissä on tekoälyohjattu mikrofonin melunvaimennus. Suositushinta on 115,99 euroa. Designed for Xbox -versio tulee saataville mustana tai valkoisena, samoin PlayStation-versio. PC-versio tulee saataville myös mustana.

Kuva: Turtle Beach

Turtle Beach myös laajentaa langatonta monialustakuulokesarjaansa Stealth 500 -mallilla, joka sekin tarjoaa matalan viiveen 2,4 gigahertsin langattoman ja Bluetooth-yhteyden, säädettävän kelluvan kuulokepannan ja 40 tunnin akunkeston. Tämän version hinta on 93,99 euroa. Designed for Xbox Stealth 500 on saatavana mustana, kuten myös sen PlayStation- ja PC-vastineet.

Turtle Beachin Atlas Air on langaton avoin PC-pelikuuloke, joka tukee 24-bittistä äänentoistoa. Atlas Airissa käytetään 40 millimetrin elementtejä avointa, kelluvaa korvakuppisuunnittelua. Atlas Air on kevyt, sillä se painaa vain 301 grammaa. Kuulokkeissa käytetään matalan viiveen 2,4 gigahertsin langatonta yhteyttä sekä Bluetoothia. Ne mahdollistavat yhteyden Windows-tietokoneisiin, PS5- ja PS4-konsoleihin, Nintendo Switch-konsoleihin ja mobiililaitteisiin. Kuulokkeisiin voi myös muodostaa langallisen yhteyden 3,5 mm:n liitännän ja mukana toimitetun kaapelin kautta.

Atlas Airin muihin ominaisuuksiin kuuluu myös Waves 3D -ääni, 16 kilohertsin kaistanleveydellä toimiva mikrofoni sekä jopa 50 tunnin akunkesto. Hintaa kuulokkeilla on 189,99 euroa. PC-pelaajat voivat mukauttaa Atlas Air -laitteitaan modipaketilla, jossa on erillinen kuulokehihna ja korvatyynyt, jotka ovat saatavilla vaaleanpunaisena, violettina tai sinisenä.

Mekaanisessa Turtle Beach Vulcan II TKL Pro -näppäimistössä on RGB-valaistus ja siinä käytetään magneettisia Hall Effect -kytkimiä. Niiden käyttöikä on mitoitettu 150 miljoonaan napsautukseen, ja näppäimissä on täysin säädettävä 0,1 ja 4 millimetrin välillä oleva toimintapiste. Vulcan II TKL Pro on saatavana mustana tai valkoisena.

Burst II Air -pelihiiri on erittäin kevyt langaton malli, ja sillä on painoa vain 47 grammaa. Burst II Air -hiiressä on optinen Owl-Eye 26K DPI – anturi, jossa on 650 IPS (16,5m/s) -seurantanopeus. Hiiressä käytetään Titan-kytkimiä, joissa on säädettävä debouncetoiminto ja jotka tarjoavat 100 miljoonan napsautuksen käyttöiän. Langaton yhteys hoituu matalan viiveen 2,4 gigahertsin yhteydellä tai Bluetoothilla. Mukana tulee pitoteippi ja ylimääräiset PTFE-luistopinnat. Burst II Air on saatavana mustana tai valkoisena, ja sen hinta on 115,99 euroa.

Uutuusmallit ovat valmistajan tiedotteen mukaan jo ennakkotilattavissa ja varsinainen myynti alkaa 19. päivä toukokuuta 2024.

Muropaketin uusimmat