Turtle Beachin pelikuulokemalliston ykköspaikalle uusi Stealth Pro -malli

24.03.2023 20:58 Kai Taipale

Turtle Beach julkaissut uuden langattomien monialustaisten pelikuulokkeiden lippulaivansa. Stealth Pro -kuulokkeissa käytetäänkin näyttäviä materiaaleja ja kookkaita Nanoclear-elementtejä.

Kuulokkeet on suunnattu käytettäviksi niin Xboxilla, PlayStationilla, Windows-tietokoneilla, Macilla, Nintendo Switchillä kuin myös mobiililaitteilla.

Stealth Pro -kuulokkeissa käytetään Turtle Beachin suuria ja tehokkaita, 50 millimetrin kokoisia Nanoclear-elementtejä. Valmistaja mainitsee tiedotteessaan Stealth Pro’n tarjoavan myös tehokkaan melunvaimennuksen, joka pystyy parhaimmillaan 25 desibelin melunvaimennukseen. Pelaajat voivat myös valita, haluavatko he käyttää Stealth Pro’n kahta sisäänrakennettua mikrofonia vai irrotettavaa TruSpeak-puomimikrofonia. Langattomat yhteysvaihtoehdot ovat Bluetooth 5.1 ja 2,4 gigahertsin taajuus.

Materiaaleina on käytetty keinonahkaa ja muistivaahtopehmusteita. Pääpanta ja runko on teräsvahvistettu. Lisäominaisuudet, kuten muuttuva mikrofonimonitorointi, Superhuman Hearing, äänen esiasetukset ja muut räätälöintisäädöt ovat käytettävissä Turtle Beach Audio Hub -sovelluksen kautta. Käytössä on kaksi vaihdettavaa yli 12 tunnin käyttöajan tarjoavaa akkua, ja 15 minuutin lataus antaa kolme tuntia lisää käyttöaikaa

Stealth Pro on suunniteltu monialustapelaamiseen Xbox Series X|S:llä ja Xbox Onella, PS5:llä ja PS4:llä, Windows PC:llä ja Macilla, Nintendo Switchillä sekä Bluetoothilla varustetuilla mobiili- ja tablettilaitteilla. Xboxille ja PlayStationille suunnitellut Stealth Pro -versiot ovat ennakkotilattavissa 345,99 euron suositushintaan. Turtle Stealth Pro -kuulokkeiden varsinainen myynti alkaa 23. huhtikuuta 2023.