Uusimmat

Western Digitalin SanDisk Professional PRO-G40 SSD -aseman kestää vähän rankempiakin oloja

09.10.2022 15:48 Muropaketin toimitus

Western Digital on julkaissut uuden SanDisk Professional PRO-G40 SSD -aseman. Se on jämäkkä ja vedenkestävä. Ammattilaiskäyttöön suunnattu malli varustettu Thunderbolt 3 -tuella. Laitteella on myös IP68-sertifikaatti.

Western Digital kasvattaa kestävien SSD-asemiensa valikoimaa uudella PRO-G40 SSD -mallilla, joka tukee sekä Thunderbolt 3- että USB 3.2 Gen 2 -liitäntöjä. Kyseessä on Western Digitalin tähän asti lujatekoisin SSD-asema. IP68-sertifikaattinsa tuella selviytyy kaikenlaisista haasteista: asema on pölyn-, veden- ja iskunkestävä ja selviytyy putoamisesta jopa kolmen metrin korkeudelta.

”Uuden PRO-G40-mallin kanssa ei tarvitse enää pelätä ottavansa väärän USB-C-johdon mukaan, ja asemaa on myös entistäkin helpompi käyttää tien päällä. Tukemalla molempia standardeja – ja tarjoamalla tarvittavan johdon tuotteen mukana – voimme tehdä SSD-aseman käytöstä yksinkertaisempaa riippumatta siitä, mihin laitteeseen se yhdistetään”, sanoo Hector Sandoval, tuotemarkkinoinnista, hinnoittelusta ja ohjelmista vastaava varajohtaja, Western Digital.

Yhden teratavun kapasiteetin aseman USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps)- ja Thunderbolt 3 (40 Gbps) -liitäntä tarjoaa nopean tiedonsiirron erilaisten laitteiden kanssa. Thunderbolt 3:a käytettäessä PRO-G40 SSD -aseman lukunopeus on 2700 megatavua sekunnissa ja kirjoitusnopeus 1900 megatavua sekunnissa. Sisäänrakennettu alumiiniydin huolehtii aseman jäähdytyksestä siirron aikana.

Western Digital PRO-G40 SSD -asemalla on viiden vuoden takuu ja se on heti myynnissä hintaan 470 euroa.