Uusimmat

Xigmatek esitteli Overtake-supertornikotelon

06.02.2020 20:23 Muropaketin toimitus

Overtake-supertornikotelo ei kumartele orastavalle ilmankiertoa suosivalle trendille. Kotelon molemmat kylkipaneelit ja etupaneeli ovat karkaistua lasia. Jäähdytykselle on kuitenkin varattu tilaa reilusti.

Xigmatekin uutta Overtake-supertornikoteloa voi luonnehtia showcase-koteloksi. Kotelon sisuskalut ovat vedetty minimiin ja karkaistun lasin määrä on vastaavasti huipussaan.

Myös asetettelu kotelon sisällä poikkeaa aavistuksen tavallisesta, sillä emolevy sijoitetaan pystyyn asennettavan virtalähteen alapuolelle. Toisaalta luovuus asettelussa mahdollistaa jopa 280 millimetrin jäähdyttimen asentamisen kotelon takapaneeliin. Etupaneeliin taas saa kiinnitettyä suurimmillaan 480 millimetrin jäähdyttimen.

Kotelon ulkomitat ovat 485 x 247 x 566 millimetriä. Kotelo tukee E-ATX-, ATX- ja mATX-emolevyjä. Prosessoricoolerille kotelo asettaa 180 millimetrin korkeusrajoituksen ja näytönohjaimelle 380 millimetrin pituusrajoituksen.

Kotelosta löytyy neljä asennuskehikkoa. Koteloon saa parhaimmillaan neljä 2,5 tuuman asemaa tai vaihtoehtoisesti kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä ja kaksi 2,5 tuuman asemaa.

Kotelossa on runsaasti tilaa tuulettimille. Eniten tilaa on etupaneelissa, johon saa suurimmillaan 480 millimetrin jäähdyttimen. Toinen äärimmäinen vaihtoehto on kaksi 200 millimetrin tuuletinta. Kotelon pohjasta, takapaneelista ja kotelon sisällä oikeasta kyljestä löytyy paikat kahdelle 120 tai 140 millimetrin tuulettimille.

Kotelon etupaneeliin sijoitetusta I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää, kaksi USB 2.0 -liitäntää sekä HD Audio -liitännät kuulokkeita ja mikrofonia varten.

Xigmatek ei ole vahvistanut Overtake-supertornikotelon hinnoittelua tai saatavuutta.

Muropaketin uusimmat