Uusimmat

Zalman julkaisi P30 Air -Micro-ATX-kotelon – valaistua ja kompaktia tyyliä

Kuva: Zalman

13.03.2024 18:11 Muropaketin toimitus

Pienemmän kokoluokan koteloista kiinnostuneille on luvassa uusi tuote Zalmanilta.

Zalman esitteli uuden kotelon nimeltään P30 Air. Se on Micro-ATX-emolevyille soveltuva kotelo, jossa on panostettu hyvään ilmavirtaukseen.

Kotelon tyyliin kuuluu tiheästi rei’itetyt paneelit. Ilmanvaihtoa avittavia reikiä löytyy niin etupaneelista kuin myös alaosasta sivuilta.

Lisää tyyliä tuo sivupaneelin ikkuna sekä kolme ARGB-valaistua tuuletinta. Kaksi 140 millimetrin tuuletinta on sijoitettu imemään ilmaa etuosasta, kun yksi 120-millimetrinen tuuletin puhaltaa poistoilman ulos takaosasta. Kotelon yläosaan voi sijoittaa nestejäähdytysratkaisun radiaattorin tai kolme tuuletinta.

Kuva: Zalman

Emolevyalusta on suunniteltu emolevyille, joissa on emolevyn takapuolella olevat liitännät. Ratkaisu mahdollistaa siistimmän ulkoasun kotelon sisällä. Sopivia emolevyjä löytyy ainakin Asus BTF- ja MSI Project Zero -sarjoista.

Näytönohjaimen pituudeksi kotelo sallii 392 millimetriä, ja suorittimen coolerin korkeus voi olla 181 millimetriä. Asemapaikkoina toimivat 3,5″ paikka ja kolme 2,5″ paikkaa.

Koteloa on saatavilla sekä mustana että valkoisena. Kotelon koko on 235 x 452 x 420 millimetriä, ja se painaa 7,6 kiloa. Zalman ei kertonut vielä hintatietoja.

Muropaketin uusimmat