Uusimmat

Ensimmäiset kuvat Marvelin ja Netflixin Iron Fist -sarjasta

19.04.2016 17:41 Aki Lehti

Marvelin ja Netflixin Iron Fist -sarjan kuvaukset alkoivat.

Iron Fist -sarjan pääosassa Daniel Randina nähdään Game of Thronesin Loras Tyrellinä tunnettu Finn Jones.

Sarjan kuvaukset ovat alkaneet New Yorkissa ja kuvauspaikalla räpsityissä fotoissa brittinäyttelijä nähdään Danny Randina ennen kuin hänestä tulee Rautanyrkki.

Marvel’s Iron Fist -sarjassa nähdään myös Jessica Henwick, David Wenham, Jessica Stroup ja Tom Pelphrey.

Iron Fist on Roy Thomasin ja Gil Kanen vuonna 1974 luoma Marvel-sankari, joka hallitsee taistelulajien lisäksi mystisen, “rautanyrkkinä” tunnetun voiman.

Iron Fist -sarjan tulee tarjolle Netflixiin vuonna 2017.

http://delevingned.tumblr.com/post/143025486926/finn-jones-on-the-set-of-iron-fist-in-nyc

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat