Uusimmat

Marvelin ja Netflixin Luke Cage -sarjasta julkaistiin ensimmäinen traileri

21.03.2016 19:20 Aki Lehti

Seuraava Marvel-sankari nähdään striimauspalvelussa syyskuussa.

Ainakin Dome.fi:n toimitus on ollut niin Daredevil-huumassa sen 2. tuotantokauden ilmestyttyä Netflixiin viime perjantaina, että pieni pätkä toista Marvel-sankaria on ihan hyväksi tähän väliin.

Netflixissä Luke Cagen oman sarjan traileri lähtee pyörimään automaattisesti Daredevilin viimeisen jakson jälkeen. Jessica Jones -sarjassa ensiesiintymisensä tehneen supersankarin sarja tulee katsottavaksi striimauspalveluun 30. syyskuuta.

Luke Cagen pääosaa esittää Mike Colter ja mukana ovat myös Mahershala Ali (Cornell “Cottonmouth” Stokes), Rosario Dawson (Claire Temple), Simone Missick (Misty Knight), Theo Rossi (Alvarez) ja Alfre Woodard (Mariah Dillard).

Pääpäsmärinä ja showrunnerina toimii Cheo Hodari Coker, joka vastaa myös kahden ensimmäisen jakson käsikirjoituksista.

Lähde: Netflix / YouTube

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat