Uusimmat

Tuomarista julkaistiin uusi verinen lyhytelokuva – mukana Ron Perlman ja Thomas Jane [video]

17.07.2012 08:25 Muropaketin toimitus

Thomas Jane esitti Marvelin väkivaltaista kostajaa, Tuomaria, vuonna 2004 ilmestyneessä The Punisher -elokuvassa. Sittemmin mies menetti roolin Ray Stevensonille, mutta nyt Jane on taas vetänyt pääkallopaidan päällensä.

San Diegon Comic-Con-messuilla esitettiin Dirty Laundry -niminen lyhytelokuva. Se on pienellä rahalla tehty fani-ilottelu, ei mikään ns. virallinen video. Mukana on kuitenkin näyttävää toimintaa ja kaksi nimekästä näyttelijää: Thomas Jane ja Ron Perlman

Elokuvan on ohjannut Phil Joanou ja sen tekemisessä on ollut mukana Tuomarin sarjakuvalehdestä tuttu Tim Bradstreet. Näyttelijä Thomas Jane kommentoi ”Likapyykkiä” seuraavasti:

”Halusin tehdä fanielokuvan hahmosta, jota olen aina rakastanut ja johon olen aina uskonut – tämä on rakkauskirje Frank Castlelle ja hänen ystävilleen. Kokemus oli uskomaton, kaikki mukana olleet osallistuivat elokuvan tekemiseen vain koska se oli hauskaa. Oli uskomatonta olla mukana alusta loppuun – toivomme, että Frankin ystävät nauttivat elokuvan katsomisesta yhtä paljon kuin me sen tekemisestä”.

 

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Slashfilm