Uusimmat

Klassinen Batman-pahis samaan elokuvaan Jared Leton esittämän Jokerin kanssa

08.04.2015 11:27 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/s/f/editor/images/adewaleakinnuoyeagbajeadebisi580.jpg

Christopher Nolanin Yön ritari -trilogian pahikset olivat enimmäkseen melko maanläheistä porukkaa. Tulevissa elokuvissa on uusi ääni kellossa.

Vuonna 2016 ensi-iltansa saava Suicide Squad -elokuva passittaa valkokankaalle joukon DC Comicsin sarjakuvista tuttuja superpahiksia. Tunnetuin näistä on tietenkin Jared Leton esittämä Jokeri, mutta muitakin nimekkäitä konnia riittää.

Lost- ja Kylmä rinki -sarjoista sekä Thor: Dark Worldista tuttu Adewale Akinnuoye-Agbaje on kiinnitetty mukaan Suicide Squadiin. Mies esittää Batmanin klassikkovihollisiin lukeutuvaa Killer Crocia.

Gerry Conwayn ja Don Newtonin luoma matelijahirviö esiintyi ensimmäistä kertaa Batman-sarjakuvan numerossa 357 vuonna 1983. Sittemmin hahmoon on voinut törmätä muun muassa Arkham Asylum -videopelissä. Batman-fanit tuntevat Crocin parhaiten ”toisen Robinin” eli Jason Toddin vanhempien tappajana.

Vielä ei ole tiedossa, miltä Adewale Akinnuoye-Agbajen esittämä Killer Croc näyttää valkokankaalla. Muissa medioissa hahmo on näin söpö vesseli.

Killer Croc

Teksti: Tatu Junni
Lähde: The Wrap