Uusimmat

Suojakuorivalmistajan mainoskuva varmistaa iPhone 6s:n uuden värivaihtoehdon

30.08.2015 13:01 Pekko Lainiala

Apple tulee tiettävästi julkaisemaan uudet iPhone 6s- ja iPhone 6s Plus -mallinsa 9.9. järjestettävässä julkaisutilaisuudessa. Nyt julkaistavien mallien yhdeksi uudeksi ominaisuudeksi on jo pitkään huhuttu uutta värivaihtoehtoa. Aluksi uskottiin, että uusi vaihtoehto olisi väriltään perinteisempi vaaleanpunainen, mutta viimeaikaiset tiedot ovat vihjanneet enemmänkin Apple Watchista tuttuun ruusukultaan. Nyt suojakuorivalmistaja Spigenin mainoskuva näyttää tekevän vielä viimeisen varmistuksen uudelle värivaihtoehdolle.

Apple Watchin tapauksessa kyseinen värivaihtoehto on löytynyt Edition-mallista ja sen hintaan sopien se on sisältänyt oikeaa kultaa. Puhelimien kohdalla kuitenkin uskotaan, että kyseessä on puhtaasti värivaihtoehto eikä hinnassa pitäisi olla eroa muihin väreihin.

Muina parannuksina 6s tulee tiettävästi sisältämään muun muassa Force Touchin ja vahvemman rakenteen (Series 7000 -alumiini), jonka pitäisi estää aiemmasta mallista tuttu bendgatena tunnettu taipuminen. Lisäksi nykytiedon perusteella 6s tulisi tarjoamaan tehokkaamman järjestelmäpiirin, tuplatun RAM-muistin verrattuna vanhaan malliin sekä parannetun kameran.

Phonearena.com, Spigen teaser confirms new Rose Gold color option for the Apple iPhone 6s and Apple iPhone 6s Plus

Muropaketin uusimmat