Uusimmat

Pelaajien toiveet kuultiin: Overwatch saa uuden pelitilan!

22.01.2016 13:00 Miikka Lehtonen

Blizzardin Overwatch on mitä mainioin nettiräiskintäpeli. Jos on ollut tarpeeksi onnekas päästäkseen pelin suljettuun betaan, on voinut nauttia sen tiukasta toiminnasta jo jokusen kuukauden ajan. Hieman ennen joulua peli lähti kuitenkin tauolle. Tuolloin Blizzardin tarkoituksena oli aloittaa seuraava betan vaihe tammikuun aikana, mutta suunnitelmat ovat nyt muuttuneet.

Syy on aika hyvä: Overwatch saa uuden pelitilan. Pelin tuottaja kertoi kirjeessään pelaajayhteisölle, että Overwatchista saatu palaute on luettu ja ymmärretty. Tuotannossa on progressiosysteemi, sekä kokonaan uusi pelitila vastauksena pelaajien toiveisiin. Samaten tarjolla tulee olemaan uusia karttoja. Jeff Kaplanin mukaan Blizzard olisi voinut kyllä palauttaa pelin pelaajien käsiin jo nyt, mutta tiimi käyttää mielummin pari viikkoa lisää uusien juttujen hiomiseen, jotta Overwatch palaa pelattavaksi mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Tiimi tulee puhelemaan yksityiskohdista sekä suunnitelmistaan ja aikatauluistaan lähempänä ajankohtaa, mutta toistaiseksi kannattaa siis varautua siihen, että Overwatch huilailee helmikuun puoliväliin saakka.

Lähde: Blizzard

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat