Uusimmat

Buzz!-studio Relentless suljetaan

06.08.2016 16:00 Juho Anttila

Buzz!-tietokilpailupelit ovat mitä parhainta viihdettä niin illanistujaisissa kuin vaikkapa ihan perheen kesken nautittuna. Vaikka sarjan viimeisimmän pelin julkaisusta on kulunut aikaa jo monta vuotta, kaivaa moni yhä Buzz!-ohjaimet esille tämän tästä. Nyt Buzz!-peleistä vastannut Relentless Software suljetaan.

Buzz!-pelien jälkeen Relentless ehti tehdä muun muassa mainion Blue Toad Murder Files -pelin sekä nipun mobiilipelejä. Firmalla oli myös melko lailla kunnianhimoisia laajentamissuunnitelmia, sillä se avasi aiemmin tänä vuonna uuden studion Walesiin tarkoituksenaan luoda 70 uutta työpaikkaa ensimmäisen kahden vuoden aikana.

Relentless Software perustaja Andrew Eades kertoo, että kaikki firman työntekijät menettävät työpaikkansa. Sen tarkempia syitä firman kaatumiseen ei vielä kerrottu. Uuden toimiston perustamisen yhteydessä Relentless Software oli sopinut kolmivuotisesta yhteistyöstä lelujätti Hasbron kanssa, joten olisikohan tässä kuviossa mennyt jotain niin sanotusti päin seiniä?

Lähde: Gamesindustry

Lisätietoja: www.relentless.co.uk

Lisää aiheesta

Buzz! Suuri musavisa (PS3)

Buzzien tekijä Relentless suuntaa digitulevaisuuteen

Buzz!: Quiz World (PS2, PS3)