Uusimmat

Mass Effect: Andromeda ei näillä näkymin tule Nintendo Switchille

04.01.2017 12:00 Muropaketin toimitus

BioWaren odotettu Mass Effect -peli ei kehittäjien mukaan ole tulossa Nintendo Switchille ainakaan heti julkaisun yhteydessä.

Vuoden alkupuoliskolla julkaistava Mass Effect: Andromeda ei näillä näkymin ole kääntymässä Nintendon pian ilmestyvälle Switch-konsolille. GameSpotin mukaan kehittäjästudio BioWaren tuottaja Mike Gamble vastasi kysymykseen mahdollisesta Switch-versiosta tuoreessa haastattelussa:

– Emme suunnittele sitä. Jos sitten kun Switch julkaistaan kaikki vaahtoavat Mass Effectin perään, niin kukapa tietää. Emme koskaan halua sulkea ovia täysin.

Mass Effect: Andromeda ilmestyy kevään aikana PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, mutta pelin tarkkaa julkaisupäivää ei ole paljastettu. Joulukuun alussa pelistä julkaistiin myös pelikuvaa sisältävä traileri.

Eilen kerroimme väitteistä, joiden mukaan Nintendon tuleva Switch-konsoli ei tule olemaan yhtä tehokas kuin suurimmat kilpailijansa Xbox One ja PlayStation 4. On siis mahdollista, että uuden Mass Effect -pelin kääntämisessä Switchille voisi ilmetä myös teknisiä rajoitteita.

Mass Effect
Kaikki jutut aiheesta