Uusimmat

Twitchin chatti otti PlayerUnknown’s Battlegrounds -pelihahmon haltuunsa ja sijoittui ottelussa kolmanneksi

01.08.2017 13:04 Muropaketin toimitus

Twitch Plays Battlegroundsin ideana on, että PlayerUnknown’s Battlegroundsin pelihahmon ohjaaminen tapahtuu kokonaan Twitch-chatin kautta. Nyt Twitch Playsin pelihahmo on onnistunut sijoittumaan kolmanneksi ottelussa oikeita pelaajia vastaan.

Twitch Play Battlegroundsissa Twitch-lähetyksen katsojan päättävät reaaliajassa kaiken, mitä Battlegrounds-pelihahmo tekee. Hahmoa ohjataan chatin kautta muun muassa komennoilla kuten ”w” (eteenpäin), ”left” (katso vasemmalle) tai ”fire” (ammu).

Idea Twitch-chatin ohjaamasta pelihahmosta saattaa kuulostaa järjettömältä, mutta nyt Twitch Plays -fanit ovat osoittaneet epäilijöiden luulot vääriksi sijoittumalla kolmanneksi ottelussa oikeita ihmispelaajia vastaan. PC Gamerin mukaan pelihahmo onnistui menestyksekkäässä ottelussaan hankkimaan myös kaksi tappoa. Ikävä kyllä Twitchin chatin ohjaaman Battlegrounds-sankarin tie voittoon nousi pystyyn, kun tämä jäi auton alle ryömiessään pitkin nurmikkoa.

Twitch Plays Battlegroundsiin voi osallistua kokeilun Twitch-kanavalla. Jää nähtäväksi, onnistuuko kaoottinen ohjaustapa menestymään tulevaisuudessa vielä nykyistäkin ennätystä paremmin.