Uusimmat

Nyt on tärkeä projekti: Blogi on listannut yli 1200 videopeleissä nähtyä juoma-automaattia

08.08.2017 23:11 Muropaketin toimitus

The Video Game Soda Machine Project pyrkii keräämään kuvallisia todisteita kaikista videopelien juoma-automaateista. Blogin ylläpitäjä on paitsi pelikehittäjä, myös yhteiskuntatieteiden professori.

Pelaajien huomio kiinnittyy usein peleissä erilaisiin yksityiskohtiin: joillekin ne voivat olla vesiefektejä, toisille sanavalintoja dialogissa ja kolmansille puuesineiden tekstuureja.

Professori Jess Morrissetten huomion taas ovat vieneet juoma-automaatit. Indiepelejä kehittänyt yhteiskuntatieteiden tohtori ylläpitää mieletöntä blogia, johon hän pyrkii omien sanojensa mukaan arkistoimaan ”kuvan jokaisesta limsa-automaatista, mitä videopeleissä on koskaan nähty”.

Ai että miksi?

”Se vaikutti aikanaan hyvältä idealta”, Morrissette kertoo bloginsa infosivulla.

Kuten Morrissetten käsittämättömästä projektista uutisoiva Destructoid kertoo, on blogin kuvakokoelma päässyt jo melkoisiin lukemiin. Destructoidin mukaan blogissa oli eilisen tiedon mukaan listattuna 1 251 automaattia, ja sen jälkeen kuvia on jo tullut lisää. Tuoreimmat kuvat ovat tänään ilmestyneestä LawBreakersista, Halo 2:sta (2004) ja Duke Nukem Advancesta (2002).

Kuvia voi selata ja projektin etenemistä seurata The Video Game Soda Machine Project -blogista.