Uusimmat

Fortniten uusi päivitys lisää Xbox One X -tuen ja paljon muuta namia

29.11.2017 21:17 Muropaketin toimitus

Fortniten uusin päivitys iskee pöytään Xbox One X -tuen, kasan uusia aseita, lisää savugranaatteja ja paljon muuta.

Mikään ei ole tällä hetkellä pelaamisen suhteen niin kovassa huudossa kuin kunnon PvP-pelit, joissa pistellään kanssapelaajia nippuun, kunnes vain yksi on jäljellä. Alan suurimmat tekijät ovat PlayerUnknown’s Battlegrounds sekä Epic Gamesin kehittämä Fortnite Battle Royale. Sillä on jo yli 20 miljoonaa pelaajaa maailmanlaajuisesti, jotka pysyvät pelissä mukana kiitos Epicin säännöllisten pelipäivitysten.

Pelin 1.9.1. -päivitys antaa Xbox One X -pelaajille mahdollisen hypätä verilöylyn sekaan 4K-resoluutiolla. Epicin mukaan tällä konsolilla ja päivityksellä päästään huippuluokan peli-pc:n tasolle.

Päivityksessä on tämän lisäksi mukana paljon muutakin. Se tuo parannuksia sekä PvE-puolelle, kuten myös poskettoman suositulle Battle Royalille. Halloween-teemaiset tapahtumat on korjattu Mutant Stormseilla. Näiden mukana tulee yhdeksän uutta Vindertech-asetta PvE-puolelle.

Battle Royalille tuodaan kaksi uutta leaderboardia ja lisäksi savukranaatteja löytyy nyt arkuista tai satunnaisesti lattialta. Savupommit eivät ole tappavia, vaan ne luovat tarpeellisia savuverhoja pelaajan ja vihollisen välille.

Fortnite on saatavilla pc:lle, Playstation 4:lle sekä Xbox Onelle.

Täydellinen lista päivityksen korjaamista ja peliin lisäävistä asioista löytyy Epicin sivuilta.