Uusimmat

Galax esitteli GeForce GTX 1070 Ti HOF -näytönohjaimen

10.01.2018 10:38 Muropaketin toimitus

GeForce GTX 1070 Ti -näytönohjaimiin saatiin vielä ainakin yksi uusi versio. Siitä pitää huolen Galax Hall of Fame -näytönohjainmallillaan.

Galaxin HOF-näytönohjaimet ovat tulleet tunnetuksi jäähdytysratkaisusta, jonka ulkonäkö jakaa mielipiteitä sekä korkeahkoista tehdaskellotaajuuksista. GeForce GTX 1070 Ti -näytönohjain muodostaa oman poikkeuksensa. Yksikään valmistaja ei ole saanut poiketa NVIDIAn määrittämistä referenssikellotaajuuksista. Valmistajat ovatkin tarjonneet näytönohjaimen mukana ohjelmistopohjaista mahdollisuutta yhden klikkauksen ylikellotus-toimintoon.

Myös GeForce GTX 1070 Ti HOF -näytönohjain noudattaa referenssikellotaajuuksia. Grafiikkapiirin peruskellotaajuus on 1607 megahertsiä ja Boost-kellotaajuus 1683 megahertsiä. Muistien tehollinen kellotaajuus on 8000 megahertsiä.

Näyttöliittimien vierestä löytyy erillinen painike ylikellotusta varten. Valmistaja ei kuitenkaan paljasta, kuinka korkealle kellotaajuudet napin painalluksella nousevat.

Näytönohjaimessa on 8+3-vaiheinen virransyöttö. Lisävirtaa näytönohjaimelle toimitetaan kahden 8-pinnisen lisävirtaliitännän avulla. HOF-sarjalle tunnusomaisesti näytönohjaimen jäähdytysratkaisu ja takalevy ovat väritykseltään vaaleita. Alumiinirivastoa ja lämpöputkia jäähdyttämässä on kolme 90 millimetrin tuuletinta. Jäähdytysratkaisunsa kanssa vie näytönohjain kotelosta kolme lisäkorttipaikkaa.

Näytönohjain on varustettu kolmella DisplayPort 1.4 -liitännällä sekä yhdellä HDMI 2.0b- ja DL-DVI-D-liitännällä.

Hinnoittelu ja saatavuus ovat toistaiseksi vahvistamatta. Euroopan markkinoille kortti tullee selkeällä viiveellä ja hinta noussee yli 600 euron luokkaan.