Uusimmat

Huhu: Marvel-sankari Daredevil palaa Netflixiin vielä tänä vuonna

04.08.2018 09:02 Muropaketin toimitus

Tänä vuonna Netflixin Marvel-sarjoista uudet kaudet ovat saaneet jo Jessica Jones ja Luke Cage, ja Iron Fistin toinen kausi on tulossa syksyllä. Mahdollisesti myös Daredevil liittyy joukkoon kolmannen kauden myötä.

Mikäli Daredevilin kolmas kausi julkaistaan Netflixissä tänä vuonna, se tarkoittaa, että jokainen The Defenders -sankarijoukkion jäsen on saanut uuden tuotantokauden omaan sarjaansa kuluvan vuoden aikana. The Defenders julkaistiin vuonna 2017 ja sarja sai ristiriitaisen vastaanoton. Tänä vuonna Netflixissä on jo nähty toiset kaudet Jessica Jonesista ja Luke Cagesta, ja Iron Fistin toinen kausi on tulossa syksyllä.

Daredevilin paluuta Netflixiin ei ole odotettu ennen vuotta 2019, mutta Comicbook Movien julkaiseman huhun mukaan mahdollisesti myös Daredevil liittyy tänä vuonna uuden kauden saaneiden sarjojen joukkoon kolmannen kauden myötä. Netflixin toimitusjohtaja Ted Sarandos on julkistanut, että vuoden toisella puoliskolla olisi tulossa uudet kaudet sarjoille Orange is the New Black, Ozark, Iron Fist, Daredevil ja Narcos.

Daredevilin maininta muiden joukossa voi olla vahinkolipsautus ja tarkoittaa, että kolmas kausi on työn alla. Mutta on myös mahdollista, että Matt Murdock palaa ruutuihin vielä tämän vuoden puolella.