Uusimmat

Kuva: Daredevilin loppu häämöttää, vihjaa Marvel

17.09.2018 10:53 Muropaketin toimitus

Netflixin Daredevil-sarjan kolmas kausi alkanee jo lokakuussa.

Marvel Comics twiittasi mystisen kuvan, joka ainakin vihjaa Daredevil-sarjakuvan tai ehkä jopa koko hahmon lopun olevan lähellä. Bill Sienkiewiczin taideteoksessa Matt Murdock pitää Daredevil-maskiaan yhdessä kädessä ja ojentaa toista kättään vaaleahiuksiselle naiselle, joka näyttää Karen Pagelta. Kuva lupaa lisäinfoa olevan luvassa 21. syyskuuta.

Jos Marvel päättää tappaa Daredevilin tai lopettaa sankarin tällä hetkellä ilmestyvän lehden, niin ainoa asia josta voi olla varma on se, että sarvipää palaa taatusti jossain vaiheessa.

Daredevil-sarjakuvan tarinat ovat viime aikoina olleet oikein hyviä, mutta muuta ei voi odottakaan käsikirjoittaja Charles Soulelta ja taiteilija Phil Notolta. Seuraava lehti on jo numero #609 ja se ilmestyy 17. lokakuuta. Digiversion voi hommata omakseen esimerkiksi täältä.

Television puolella Thaimaan Netflix töpeksi viime viikolla ja paljasti Daredevil-sarjan kolmannen kauden saapuvan suoratoistopalveluun 19. lokakuuta. Ensi-ilta on vielä salaisuus, joten twiitti poistettiin välittömästi, eikä Netflix ole paljastanut oliko kyseessä tietovuoto vai moka.