Uusimmat

Mass Effect 3 kultaan, mutta tiimille ei ole tiedossa lepoa

17.02.2012 18:00 Miikka Lehtonen

Mass Effect 3 on kullassa. Tämä siis tarkoittaa sitä, että pelin lopullinen versio on lähetetty hyväksyttäväksi ja monistettavaksi, jonka jälkeen se onkin jo kauppojen hyllyillä. Normaalisti tässä kohtaa kehitystiimi suuntaisi aurinkoisempiin ympäristöihin lomalle, mutta ei Mass Effect -tiimi.

Taustalla ei piile mitään sen ihmeempää riistomeinikiä, vaan se yksinkertainen tosiasia, että vaikka Mass Effect 3 onkin lainausmerkeissä valmis, töitä riittää vielä. Kyseessä kun on Biowaren — siis sen oikean Bioware-studion — ensimmäinen kunnon moninpeli. Se tarkoittaa lisää julkaisun jälkeistä tuunausta ja tarkkailua. Lisäksi Bioware jatkaa Mass Effect 2:n viitoittamalla tiellä ja lupailee pelille muhkeaa DLC-tukea.

”Tulemme tukemaan Mass Effect 3:a vielä pitkän aikaa, koska uskomme, että ihmisillä tulee olemaan pelin moninpelin kanssa hauskaa. Haluamme siis tukea sitä uudella sisällöllä ajan kuluessa. Meillä on myös vahvat DLC-suunnitelmat ihan Mass Effect 2:n tapaan. Horisontissa on siis uusia seikkailuja ja tekemistä odottavia asioita. Sen jälkeen? No, meidän täytyy vain katsella tilanteen kehittymistä.”

Näin puheli Mass Effect 3:n tuottajana toiminut Casey Hudson, jolla oli paljon muutakin sanottavaa. Moninpelin ympärille on esimerkiksi rakennettu kokonainen metapeli, jossa hieman Risk-lautapelin tavoin komennetaan Reaperien invaasioarmeijaa torjuvia puolustajia. Lue siis koko CVG:n haastattelu!

Kattavalta kuulostaa ja demon perusteella tuntuu myös aika maukkaalta. Odotus päättyy maaliskuun 9. päivänä.

Lähde: CVG

Lue myös

PVP? RVR? PYH! Guild Warsissa sotivat kokonaiset serverit!

Haluatko Mass Effect 3 -kopiosi suoraan avaruudesta? Tarkkaile taivasta!

Call of Duty -perseilijä usutti SWAT-tiimin teinin kotiin

David Jaffe joutui selittelemään Twisted Metalin suuseksi-kommenttejaan