Uusimmat

Battlefield-pelaajat uhkaavat EA/DICEä pelin hiljentämisellä

23.02.2012 15:00 Tero Lehtiniemi

Suuri Battlefield-pelaajasivusto Battlefieldo (ei sukua Simpsonien Señor Spielbergolle) on uhannut Battlefield-pelejä julkaisevaa Electronic Artsia ja pelin tehnyttä Diceä vuorokauden mittaisella täyspimennyksellä. Syynä on on kehittäjäpuolen onneton kommunikaatiokyky.

Mistään Anonymous-tason palvelun murentamisesta paikalliset jonnet eivät kuitenkaan haaveile. Homman idea on paljonyksinkertaisempi: ei pelaamista, ei viestejä, ei tweettauksia. Battlefieldon edustaja Cory Niblettin julkaisema Battlefield Blackoutiksi tituleerattu avoin kirje kritisoi voimakkaasti Electronic Artsin kykyä tiedottaa ja DICEn kykyä reagoida. Pelaajat eivät saa päivitysaikatauluja, eivät tietoa ladattavasta sisällöstä eivätkä kuittauksia yhteisön esiin nostamista ongelmista. Tämä alkaa Niblettin mukaan kuulemma tympimään.

Niinpä yhteisö aikookin nyt vastata EA:n hiljaisuuteen samalla mitalla: hiljentämällä itsensä. Luonnollisestikaan pimennystä ei tapahdu, mikäli firma reagoi huutoon ja ottaa yhteisön jatkossa paremmin huomioon.

Seuraamme tilannetta,. ja pimennyksen oma tweet-hashtag on #BF3Blackout. Jännittävää nähdä, hiljeneekö myös kyseinen tagi mahdollisen pimennyksen koittaessa.

Lähde: Battlefield Blackout

Lue myös

Good Old Games tarjoilee AD&D klassikoita ja ilmaisia kylkiäisiä

Vahingossa julkaistu Mass Effect 3 -lisäosa paljasti yllättävän lisähahmon

Super Pokémon Rumble (3DS)

Mitä SINÄ haluaisit morpiltasi?