Uusimmat

EA himoitsee tilauspalveluapajille

14.03.2012 14:15 Jouni Mäki-Panula

Electronic Arts tutkii mahdollisuuksia avata oma tilauspohjainen palvelu, joka takoisi tiliä firmalle kuukausittain. Aiemmin DICE:ssä vaikuttanut EA Gamesin nykyjohtaja Patrick Soderlund myönsi, että pelaajien koukuttaminen kuukausimaksujen maksajaksi Call of Duty: Eliten tapaan olisi oivallinen tuote myös EA:n valikoimaan.

”Lienee reilua sanoa, että tutkimme asiaa. Kuten muutkin yritykset, tutkimme tapoja maksimoida sijoituksemme tuotto ja saada mahdollisimman moni pelaamaan tuotetta. Lopputulos voi olla mitä vain”, pyöritteli Soderlund sanojaan.

Helmikuussa EA:n toimitusjohtaja John Riccitiello kehui Activision Blizzardia onnistumisestaan maksullisen tilauspalvelun tuomisessa FPS-peleihin Call of Duty: Elitellä. EA:n operatiivinen johtaja Peter Moore on niin ikään kiitellyt Activision Blizzardia ilmiömäisestä työstä.

Soderlund myös jatkoi, etteivät EA:n FPS:t suoranaisesti kilpaile Activision Blizzardin Call of Dutyjen kanssa, eikä tavoitteena ole kukistaa kilpailijaa. Molemmille leireille riittää markkinoilla tilaa, sillä pelisarjat ovat erilaisia.

Lähde: EA ’looking at’ game subscription models.

Lisää aiheesta

EA laajentaa Ruotsissa

Somalian merirosvot saavat EA:lta huutia

SSX:llä on melkoiset monot täytettävänään – lue arvostelu

Lue myös

Mitä kaikkea Tim Schafer tekee rahoillasi? Katso shokeeraavat paljastuskuvat!

Street Fighter X Tekken on pettymys nisteille

Wasteland 2:n Kickstarter-keräys aukesi ja poikii jo kivasti rahaa

Witcher 2 Enhanced Edition – CD Projekt hellii roolipelaajia