Uusimmat

Electronic Arts, kohta myös Electronic Android?

14.07.2011 12:00 Tero Lehtiniemi

Viihdejätti Electronic Arts, kavereiden kesken EA, on pelifirmojen sankassa joukossa melkoinen vastarannankiiski. Firmassa on selkeää epäuskoa valmiita, jo instituoiksi muodostuneita palveluja kohtaan. Firma on lanseerannut oman Origin-palvelunsa kilpaileman Valven Steamin kanssakanssa, ja Origin on ilmeisesti siirtymässä myös Applen tuotteisiin kilpailemaan sen oman Game Centerin kanssa. Tämä ei kuitenkaan riitä, vaan seuraava kohde on Android.

Uutta Android-Originia on kuitenkin näillä näkymin turha odottaa. EA Flexion Store -nimellä kulkevasta palvelusta ei ole tällä hetkeellä esillä kuin kotisivun raakileet, mutta ilmeisesti Flexion tulee olemaan EA:n oma vastine Android Marketille. Sen kautta pelaajat voivat mitä ilmeisimmin ladata esimerkiksi pelien kokeiluversioita ja avata näiden täysversioita.

Onkohan EA:lla huoli että sen tuotteita ei löydetä perinteisten palveluiden kautta, vai kieltäytyykö suuryritys vain yksinkertaisesti jäämästä muiden varjoon? Onhan Blizzardillakin Battle.nettinsä, niih!

Lähde: Pocket Gamer

Lisätietoja: EA Flexion Store

Lue myös

Red Orchestra 2 -haastattelu osat 1 ja 2: hulppeaa panssarisotaa, dynaaminen kampanja

Steam käännytti konsoliuskovaisen

Transformers: Dark of The Moon (PS3, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat