Uusimmat

Kickstarter-hitti Pillars of Eternity löysi julkaisijan, tukijat voivat huokaista helpotuksesta

19.03.2014 14:30 Muropaketin toimitus

Männävuonna Kickstarterissa kovan potin kerännyt old school -roolipeli Pillars of Eternity on taas askeleen lähempänä todellisuutta. Pelin olisi muutenkin määrä ilmestyä kohtapuoliin, mutta nyt sillä on myös julkaisija. Vieläpä aika läheltä meitä!

Obsidian ja Paradox Interactive ovat tänään ilmoittaneet yhteistyökuviosta, eli käytännössä siitä, että Paradox julkaisee Obsidianin Kickstarter-hitti Pillars of Eternityn. Kyseessähän on wanhan koulukunnan roolipeli, joka on tehty Baldur’s Gatejen, Planescape Tormentin ja muiden meikäläistä aikanaan innostaneiden pelien hengessä.

Kumpikin taho kiirehti vakuuttamaan, että Kickstarter-tukijoiden ei ole syytä olla huolissaan, sillä heidän tilanteensa ei ole muuttunut. He saavat yhä palkintonsa kuten ennenkin, mutta nyt pelin tie markkinoille on helpompi. Obsidian-pomo Feargus Urquhart:

”Tämä peli ei olisi koskaan toteutunut ilman tukijoidemme intohimoa ja anteliaisuutta tai heidän uskoaan siihen, että voisimme tehdä heidän haluamansa pelin. Se, miten kehitämme Pillars of Eternityä ei ole muuttunut, eikä tule muuttumaan. Toimitamme tukijoillemme sen pelin, jonka lupasimme, ja toimitamme sen tänä vuonna. Paradoxin saaminen kumppaniksemme antaa meidän vain keskittyä täysillä pelin tekemiseen.”

Niin, onhan se kiva, kun ei tarvitse itse huolehtia julkaisusähellyksistä, markkinoinnista tai muista hankalista asioista. Pienen koulukunnan strategiapeleillään maineensa tehnyt Paradox lienee myös siltä kannalta kiva kumppani, ettei Obsidianin tarvitse huolehtia mistään mainstream-vaatimuksista, vaan peli saa hengittää ihan omana itsenään.

Kickstarter-tukijat voivat vilkaista oheista linkkiä ja saada vastauksia kysymyksiinsä.

Lähde: Paradox
Lisätietoja:
Kickstarter-FAQ

Lisää aiheesta

Obsidian Entertainment duunaa jotain, mutta mitä?

Obsidianin uusi projekti on Project Eternity

Project Eternityn kickstarter onnistui vuorokaudessa