Uusimmat

Tänään tv:ssä: Terminator-elokuva, joka floppasi – ja pääosan esittäjä oli asiasta iloinen: ”Kellään ei ollut hauskaa sitä tehdessä”

27.12.2019 07:51 Muropaketin toimitus

Nelonen esittää perjantai-illan elokuvana kanavalla kello 22.45 alkavan Terminator Genisysin.

Terminator-elokuvasarjan viides osa käynnistyy, kun koneita vastaan taistelevan ihmiskunnan johtaja John Connor (Jason Clarke) lähettää kersantti Reesen (Jai Courtney) vuoteen 1984 pelastamaan Sarah Connorin (Emilia Clarke). Vuonna 1984 Reese huomaa, että menneisyys ei ole sellainen kuin hänelle on kerrottu. T-800:lla (Arnold Schwarzenegger) on nyt uusi tehtävä.

Lähinnä televisiosarjoista (Game of Thrones) ja Thor: The Dark Worldista tutun Alan Taylorin ohjaama Terminator Genisys ei juuri kehuja kerännyt, eikä myöskään muodostunut taloudelliseksi menestykseksi. Noin 160 miljoonalla dollarilla tehty elokuva saavutti maailmanlaajuisesti 440 miljoonan dollarin potin, eli se pääsi suurin piirtein omilleen, mutta ei yltänyt studion asettamiin tavoitteisiin.

Sarah Connoria esittänyt Emilia Clarke kertoi keväällä 2018 olleensa huojentunut siitä, ettei joutunut enää palaamaan rooliinsa Genisysin jälkeen. Kuulemma elokuvan tekeminen oli kaikille kurjaa, ja ohjaajalla etenkin meni huonosti projektin parissa.