Uusimmat

Selitetty: Tämän takia Jason Statham ei ole tehnyt The Transporter -elokuvia enää vuoden 2008 jälkeen

07.01.2020 06:36 Muropaketin toimitus

Fox uusii tiistai-illan elokuvana Jason Stathamin pöhkön toimintatrillerin The Transporter.

Foxilla kello 23.00 alkavan The Transporterin ovat ohjanneet Louis Leterrier ja Corey Yuen. Käsikirjoituksesta vastaavat Luc Besson ja Robert Mark Kamen.

The Transporterin tarinassa ”Frank Martin on palkattu toimittamaan perille arveluttavia paketteja kyselemättä niiden sisällöstä, mutta kun eräällä keikalla laukkuun pakattu tavara alkaa liikkua, Frankin uteliaisuus johtaa hänet hankaluuksiin.”

Jason Stathamin rinnalla näyttelevät muiden muassa Qi Shu ja Matt Schulze.

Vuonna 2002 valmistunut The Transporter sai jatko-osat vuosina 2005 ja 2008.

Vuonna 2015 elokuvasarja käynnistettiin uudelleen, ilman Jason Stathamia. The Transporter Refueledissa pääosaa esitti Alita: Battle Angelista, Game of Thronesta ja Deadpoolista tuttu Ed Skrein.

Jason Statham olisi periaatteessa ollut valmis tekemään vielä neljännenkin The Transporterin, mutta sai naurettavan tarjouksen siitä:

”The Transporter -elokuvien tekeminen oli hieno kokemus ja olisi ollut hauska jatkaa niiden tekemistä. Minun haluttiin kuitenkin allekirjoittavan sopimus kolmesta uudesta elokuvasta ilman, että olisin nähnyt niiden käsikirjoituksia. Lisäksi minulle tarjottiin kaikista kolmesta elokuvasta yhteensä vähemmän rahaa kuin yhdestäkään The Transporterista aikaisemmin!” Statham avasi tilannettaan vuonna 2015.

Alla ensimmäisen The Transporterin traileri.