Uusimmat

Xboxin myynti kimposi hurjaan nousuun

02.09.2009 12:50 Jukka O. Kauppinen

Iso-Britanniassa on nähty kerrassaan kummia konsolimarkkinoilla. Viikko- ja kuukausitasolla mitattuna konsolien valtasuhteet ovat keikkuneet ja kunnolla, kun pelaajakansa on toisaalta istunut puntiensa päällä parempaa huomista odotellen, toisaalta rynnännyt setelit kahisten pelikauppoihin.

PlayStation 3 -konsolien myynnit hiipuivat elokuun loppua kohden tuntuvasti, kun pelaajakansa tärisi malttamattomasti maailman parhaimmin pidetyn salaisuuden tiimoilla. Julkaiseeko Sony PS3 Slimin? Vai eikö? Fiksut lykkäsivät konsolien ostoa ja voittivat, kun tämä myyttinen laite julkistettiin ja Pleikkarien hintaa laskettiin. Elokuinen myyntitaantuma jatkuneekin syyskuun hurjalla myyntipurskeella.

Xbox 360 puolestaan iski oivaan rakoon, kun brittien syksyinen bank holiday -ostospäivä osui juuri sopivasti Xbox 360 Elite -mallin hinnanpudotukseen. Lopputulos oli räjähtävä 43 prosentin kasvu myynteihin.

Boksien myynti tasaantunee syyskuun mittaan ja lukemattomat Slimitkin löytänevät uuteen kotiin. Ja sitten aloitetaan kiri kohti joulumarkkinoita.

Lähde: Xbox 360 UK sales up 43%

Lisää aiheesta

PlayStation 3 Slim: 359 euroa

Uusi Xbox 360 tuloillaan – nyt 250 gigan kiintolevyllä

Xbox vastaa Slimin hintahaasteeseen: Eliten hinta alas

Lue myös

Arvioryöpytystä: ensin DLC:tä, sitten ladattavia

God of Wareista uusitut versiot PS3:lle

PS3 sai uuden firmwaren, Uncharted hajosi

Sony löysi kadonneen huumorintajunsa

Äijäsimulaattorien uusi sukupolvi on täällä