Uusimmat

Red Factionin PC-versio taipui kaksoistornien edessä

11.09.2009 11:10 Jukka O. Kauppinen

THQ oli hyvää vauhtia luomassa todellista PR-miehen painajaista, mutta onneksi järki sentään jossain vaiheessa voitti. Red Faction: Guerrilla -peli kun on erikoistunut nimenomaan talojen jyräämiseen ja kaatamiseen. Sen PC-version julkaistu 9/11:n eli New Yorkin WTC-terrori-iskun vuosipäivänä olisikin tuonut taatusti niin pelille kuin THQ:lle julkisuutta. Roppakaupalla.

Onneksi sentään järki voitti. Jenkeissä PC-versio saapuu 15.9. ja Euroopassa 18.9. – eli julkaisua on lykätty viikolla eteenpäin suunnitellusta. Pieni tappio PC-pelaajille mutta eipähän THQ joudu hirteen tekosistaan.

Lisätietoja: http://www.redfaction.com/

Lisää aiheesta

Red Faction: Guerrilla (PS3, 360)

Mitä sitä turhia kiertelemään. Erilaisten asioiden hajottaminen on hauskaa, oli kyse sitten hiekkalinnoista tai mallilennokeista. Niin on myös hävityksen kauhistelu. Talojen purkaminen räjäyttämällä on viihdettä parhaimmillaan.  Jopa luonnonkatastrofit ovat esteettisessä mielessä huikeita esityksiä.

Red Faction: Guerrilla pureutuu tähän perverssiin nautinnonlähteeseen. Vaikka tarjolla on jännittävä juoni, kiinnostava tapahtumapaikka ja monipuoliset tehtävät, pääosan esittäjästä ei ole epäilystäkään. Tuhoaminen kaikessa kirjossaan on tämän teoksen täky, jonka koukkua ei helpolla irrota.

Lue myös

Arvostelu: The Beatles: Rock Band (PS3, Wii, Xbox 360)

Dreamcast ei kuole koskaan: uusi peli lokakuussa

Namcon pelimusiikit suuntaavat iTunesiin

Valve ynnää: mieluummin Left 4 Dead 2 kuin läjä lisäreitä

Wiikon wanha: Bionic Commando